22 maig 2019

Catòlics al servei d'una experiència de fe més eclesial, més plural, més laïcal i més ecumènica

14/11/15 Religions, sensatesa i llibertat

Grup_Sant_Jordi_440x220Ens plau anunciar la XI Jornada del Grup Sant Jordi de Defensa i Promoció dels Drets Humans i dels Equips de Pastoral Política i Comunicació, que se celebrarà el proper dia 14 de novembre, dissabte, a l’Hotel Alimara de Barcelona (carrer Berruguete, 126).
Programa
La jornada d’aquest any es titula “Religions, sensatesa i llibertat”. Els ponents del matí seran finalment Justo Lacunza, missioner pare blanc i ex president del Pontifici Institut de la Santa Seu d’Estudis Àrabs i Islàmics, i Manuel Nin, monjo de Montserrat i rector del Pontifici Col·legi Grec. Després de dinar tindrà lloc l’habitual taula rodona, amb l’experta en temes islàmics Dolors Bramon, el portaveu del Consell Islàmic i Cultural de Catalunya Mohamed Halhoul i el professor i membre del Consell Assessor per a la Llibertat Religiosa Daniel Giralt-Miracle.
Assistiran, com ja és tradicional, destacats laics, preveres i religiosos d’altres diòcesis germanes. La participació de persones de fora de Catalunya és una de les característiques principals de les nostres jornades anuals, i s’insereix en l’objectiu de construir una xarxa de complicitats i vertebrar un espai central de la nostra Església.
Col·laboració i inscripció
Aquesta iniciativa representa un gran esforç econòmic, per la qual cosa us demanem que, com a mínim, assumiu les despeses del dinar, 30 euros. De fet, aquesta inscripció és simbòlica i cobreix una mínima part de les despeses generals de la Jornada.
Per accedir al programa, feu clicant aquí: Programa de la jornada

 

Opina

*

Translate »