25 abril 2017

Catòlics al servei d'una experiència de fe més eclesial, més plural, més laïcal i més ecumènica

16/02/2017 – Krzysztof Charamsa presenta el seu nou llibre

El proper dijous, 16 de febrer, Krzysztof Charamsa presenta, a l’Auditori de la Biblioteca Jaume Fuster, el seu nou llibre “La Primera Pedra”. Estarà acompanyat del conseller de Salut Antoni Comín i del periodista Tian Riba.

Charamsa és filòsof, Doctor en Teologia, escriptor i poeta. Va néixer a Godynia, Polònia. Va estudiar a Polònia, Suïssa i Itàlia. Es va ordenar sacerdot el 1997 i fins el 2015 va treballar a la Congregació per la Doctrina de la Fe. En declarar públicament la seva homosexualitat va perdre tots els seus càrrecs i responsabilitats en l’Església. Avui treballa incansablement per denunciar les vulneracions dels drets humans que pateixen les dones i les persones LGBTIQ

La Primera Pedra és un llibre a mig camí entre l’assaig i el testimoni, que pretén sacsejar consciències i posar les bases per a una renovació de l’Església catòlica on ningú pateixi discriminació de qualsevol mena.

La presentació d’aquest llibre és una bona manera de conèixer de primera mà una persona sensible, intel·ligent i que estima apassionadament a Jesús de Natzaret.

Descarregar la invitació a l’acte

Articles relacionats

Opina

*

Translate »