23 abril 2019

Catòlics al servei d'una experiència de fe més eclesial, més plural, més laïcal i més ecumènica

18/09/2015 La República Catalana tindrà valors cristians?

República_Catalana_Valors_CristiansEl divendres 18 de setembre, a la parròquia de Sant Just Desvern, us esperem per reflexionar sobre la presència de valors cristians en aquesta futura República catalana que molts anhelem.

L’acte, organitzat pel grup Nostra Dona de la parròquia de Sant Just i Sant Pastor de Sant Just Desvern, comptarà amb la participació de Manel Pousa (Pare Manel) membre de la candidatura de Junts Pel Si, i de Josep Torrens, membre fundador d’Església Plural. 

Reflexionarem sobre la oportunitat que representa poder construir un país nou i quina hauria de ser l’aportació dels cristians a la mateixa.

 

Documentació relacionada:

Fulletó de l’acte en PDF

Articles relacionats

Comentaris

  1. Em fa l´efecte que els valors republicans i els valors cristians no son la mateixa cosa. Malgrat tot intueixo que no veurem cap república… de moment i per desgràcia.
    El missatge de Crist es intemporal, el missatge de l´església catòlica està saturat d´incongruències, interessos, lluites internes i també bondat en mots cassos… Menys mal…!!!
    Seguiré la doctrina de Jesús dins les meves possibilitats, malgrat això no lligaré les meves creences i actes a un règim polític que desitjo però que no espero.
    A DÉU EL QUE ES DE DÉU I AL CÈSAR EL QUE ES DEL CÈSAR.

    SALUT, REPÚBLICA CATALANA I JUSTÍCIA SOCIAL…

  2. No hem quedat que segons la vostra web s’ha d’anar cap a un laicisme social??. Doncs a que ve ara la pregunta del cartell de si la República tindrà valors cristians???.

Opina

*

Translate »