20 maig 2019

Catòlics al servei d'una experiència de fe més eclesial, més plural, més laïcal i més ecumènica

Acte de lliurament dels premis Església Plural – 17 de maig

Anunci_Lliurament_Premis_2016_2El dimarts 17 de maig ens agradaria comptar amb tots vosaltres en l’acte de lliurament dels premis Església Plural 2016.

L’acte es celebrarà a les 19 h al teatre de la parròquia de Sant Medir (Constitució 17 – Barcelona). Els premis Església Plural reconeixen cada any una trajectòria personal o col·lectiva i un projecte d’acció social. Participar en l’acte de lliurament és un motiu de reconeixement a les persones i entitats premiades i una oportunitat de donar gràcies pel compromís de tanta gent que treballa per millorar les condicions de vida dels més desfavorits. Properament anunciarem els guanyadors de l’edició d’aquest any, però ja us avancem que és un dels anys amb més projectes i candidatures presentats.

El programa de l’acte serà el següent:

  • Benvinguda i presentació de l’acte
  • L’Eduard Sala, educador social, membre del jurat que atorga els premis i cap d’acció social de Càritas farà un breu intervenció per parlar de la importància del reconeixement socials a la trajectòria de les persones que han dedicat la vida a causes en favor dels més desfavorits.
  • Breu recorregut de les persones i projectes premiats en les darreres edicions.
  • Actuació musical a càrrec de la violista Judith Terribas i Llopis. Interpretarà peces clàssiques i tradicionals catalanes
  • Fem memòria de Mn. Vidal i Aunós. Testimoniatge sobre la seva trajectòria i lectura d’alguns textos seus
  • Proclamació dels guardonats en aquesta edició i lliurament dels premis. 
  • Actuació musical a càrrec de la violista Judith Terribas i Llopis. Interpretarà peces clàssiques i tradicionals catalanes
  • “Amb l’evangeli al cor” diàleg de la monja Victòria Molins amb la guanyadora o guanyador del premi Mn. Vidal i Aunós a una trajectòria. Una conversa per compartir les raons del seu compromís, com l’ha modelat com a persona creient i quina visió té del món i l’Església.
  • Acabarem l’acte amb un lleuger pica-pica i una copa de cava per felicitar les persones i entitats guanyadores.

L’acte es celebrarà al teatre de la parròquia de Sant Medir, carrer Constitució 17, al barri de La Bordeta de Barcelona. S’hi pot arribar fàcilment amb metro L1, L5 i FGC (des de Pl. Espanya).

Us agrairem que en feu difusió i convideu a participar-hi.

Articles relacionats

Opina

*

Translate »