21 abril 2019

Catòlics al servei d'una experiència de fe més eclesial, més plural, més laïcal i més ecumènica

Celebració comunitària de la reconciliació amb absolució col·lectiva. Pasqua 2017

 

Al Santuari de la Mare de Déu de l’Ajuda – 11.30 h, acompanyats per l’escolapi Enric Canet, que ens donarà l’absolució col·lectiva, ens convoquem de nou, després de la bona acollida que va tenir la celebració comunitària d’Advent, per fer experiència de l’amor i la misericòrdia de Déu i preparar-nos per viure la Pasqua en plenitud.

Amb l’ajuda de textos, de música, de moments de reflexió i el símbols que convidarem a fer, prendrem consciència de les nostres debilitats, personals i col·lectives i, sentint-nos reconciliats per l’amor incondicional de Déu, emprendrem el camí interior per viure la Pasqua com un esdeveniment que ens impulsa al seguiment confiat de Jesús i al compromís en la construcció d’una societat més humana. Ell, que reconeixem com el camí, la veritat i la vida, ens porta a la trobada definitiva amb Déu.

 

La celebració tindrà lloc el proper dissabte 1 d’abril, a les 11.30 hores, al Santuari de la Mare de Déu de l’Ajuda, situat al carrer Sant Pere Més Baix, número 18 de Barcelona (prop del Palau de la Música – L1 Urquinaona – L4 Jaume I).

Articles relacionats

Opina

*

Translate »