20 maig 2019

Catòlics al servei d'una experiència de fe més eclesial, més plural, més laïcal i més ecumènica

Els continuats maldecaps de Francesc amb la cúria vaticana

No hi ha setmana que no surti a la llum algun escàndol relacionat amb la cúria vaticana. Primer va se la reforma de l’àtic on aniria a viure l’anterior secretari d’estat, el cardenal Tarcisio Bertone. Un apartament, prop de la residència de Santa Marta on s’allotja el papa Francesc, de més de 700 m2. -recordeu que l’habitació que el Papa ocupa té 70 m2- Més endavant es va saber que al mateix Bertone se li havia descobert un compte amb un important saldo a la Banca Vaticana i que també estava sent investigat per una possible malversació en una operació financera en que estava implicat un empresari amic seu.

Tampoc va agradar al Papa la sumptuosa recepció que es va organitzar a la terrassa del palau Vaticà durant la cerimònia de canonització dels papes Joan XXIII i Joan Pau II, on van ser convidats unes 150 persones entre periodistes, religiosos i empresaris, i que va tenir un cost aproximat de 18.000 euros.

És una bona notícia veure com la política informativa del Vaticà permet que informacions com aquestes arribin als mitjans de comunicació i per tant al coneixement general.

JT

Comentaris

  1. Hay que enterarse de las noticias antes de publicarlas. Una vez publicadas y hecho el daño ¿Cómo recogerlo y repararlo…?

Opina

*

Translate »