25 juny 2018

Catòlics al servei d'una experiència de fe més eclesial, més plural, més laïcal i més ecumènica

Informe de seguiment: Ja tenim 9.746 signatures

Seguiment_1Quan falten quinze dies per donar per acabada la campanya de recollida de signatures, ja en tenim 9.746 de vàlides.

L’esforç que tots vosaltres heu fet per donar a conèixer aquesta campanya als vostres coneguts i a les xarxes socials és el que ha possibilitat que en pocs dies s’hagin recollit tantes signatures. De fet, al tercer dia d’haver-la iniciat ja se’n havien recollit més de 3.000, la qual cosa ens va fer pensar que hi havia un nombre significatiu de persones que connectaven amb l’objectiu de la campanya, no només a Catalunya, sinó que també arreu dels territoris de parla catalana i a la resta de l’Estat. 

Amb les més de 3.000 primeres signatures, el dia 26/7  ja varem fer un primer enviament de la carta als seus destinataris, a fi que hi hagués constància al Vaticà que hi havia en marxa aquesta campanya, anunciant-los que es tractava d’un avançament i que a partir del 15 d’agost es lliuraria la relació definitiva de totes les adhesions digitals que ens hagin arribat fins aquella data.

Ara ens queda fer un darrer esforç per arribar o, si pot ser, superar les 10.000 signatures vàlides. És per això que us demanem que mantingueu activa la vostra col·laboració. Cal donar a conèixer la campanya, hi ha molt gent que no sap que existeix, o que n’ha sentit parlar però no sap com fer-ho per signar. Sis-plau, insistiu ens els vostres cercles de contactes, i si utilitzeu les xarxes socials, doneu-la a conèixer facilitant aquest enllaç al formulari de recollida: http://goo.gl/forms/CiML8kIiVX2OEltj1

Fa quatre dies, Jesús Bastante, un dels periodistes de referència de la informació religiosa a Espanya, escrivia al digital eldiario.es que el Vaticà no vol a Fernández Díaz com ambaixador. El mateix ministre de l’interior en funcions va declarar un dia després que ell no s’havia postulat per aquest nomenament. Tot plegat són indicis de la idoneïtat d’aquesta campanya i que semblaria que tindrà el seu impacte positiu en aconseguir els objectius previstos. 

Moltes gràcies a tothom per la resposta i per la confiança.

 

Articles relacionats

Opina

*

Translate »