22 maig 2019

Catòlics al servei d'una experiència de fe més eclesial, més plural, més laïcal i més ecumènica

L’Assemblea Nacional Catalana desplegarà a Montserrat una lona amb la imatge del Papa

Aquest proper dissabte 30/8/14, l’ANC (Assemblea Nacional Catalana) desplegarà a Montserrat una lona amb la imatge del Papa Francesc i un missatge sobre la voluntat del poble català de poder votar el proper 9 de novembre.

Aquesta acció forma part de la campanya iniciada per l’ANC ja fa uns mesos amb la intenció d’enviar un missatge als principals dignataris i personalitats mundials sobre la ferma voluntat dels catalans i catalanes a votar per decidir el seu futur col·lectiu i demanar-los la seva intercessió davant el govern espanyols perquè es pugui fer d’una manera acordada i no s’impedeixi aquests dret democràtic bàsic.

L’acte de desplegament de la lona serà a la Terrassa dels Apòstols del Monestir de Montserrat a 1/4 d’1 del migdia. Els actes, però, començaran a 2/4 de 10 del matí amb una caminada des de la plaça de la Font Gran de Monistrol fins el Monestir de Montserrat, on es preveu arribar a 2/4 de 12.

La sectorial de l’ANC Cristians per la Independència ha convocat als seus associats i simpatitzants a 2/4 d’11 davant la imatge de Sant Jordi que hi ha a la pujada cap el Monestir, per participar plegats a l’acte i ajudar al seu desenvolupament.

Descarregar programa de l’acte

Opina

*

Translate »