23 abril 2019

Catòlics al servei d'una experiència de fe més eclesial, més plural, més laïcal i més ecumènica

“Lluitem per l’esperança”. Lema del proper Fòrum català de teologia i alliberament

Els propers 25 i 26 de gener de 2014, es celebrarà la tercera edició del  Fòrum Català de Teologia i Alliberament. Amb el lema de “Lluitem per l’esperança”, el fòrum pretén ser l’aportació, des de la fe, a una revisió dels principis dels models social i de convivència. Com diu a la seva plana web “és un espai de trobada per a totes les persones convençudes que cal construir ponts i sinergies per a afavorir una vivència alliberadora de l’espiritualitat”.

Aquest any, l’esperança serà l’eix dels tallers i de les activitats principals dels fòrum. En l’actual situació de qüestionament dels models imperants de relacions econòmiques i de mercat, convé que aportem idees i iniciatives que ens permetin somniar un canvi, una transformació dels principis que ens estan portant a una realitat injusta i adversa per a moltes persones.

Aquest camí de canvi, cal recorre’l amb entitats socials i moviments ciutadans. Per això, el fòrum és convocat per persones de molts àmbits i amb una diversitat molt significativa.

Més endavant facilitarem informació del fòrum. En aquest moment fem una crida a que aporteu testimonis, propostes i iniciatives per a ser compartides en un dels tallers del Fòrum.

Us proposem que ens aporteu les vostres realitats de transformació, per petites que les considereu, per a que les posem a consideració durant el III Fòrum. Per això, us preguem que us adreceu a info@esglesiaplural.cat i ens feu saber aquestes experiències. Les revisarem amb l’equip impulsor del Fòrum per a tenir-les en compta durant aquesta trobada.

Hem de fer lluitar per l’esperança amb accions transformadores del nostre entorn. Hem de fer xarxa i compartir allò que ja estem posant en marxa al nostre barri, poble o comarca. Us agraïm la vostra col·laboració que és imprescindible per a fer possible l’esperança.

Si voleu més informació us animem a visitar la pàgina web del Fòrum

Comentaris

  1. A. Ferret A. Ferret diu:

    En el curs de la nostra vida (jo tinc 78 anys), és la segona vegada que tenim una sensació d’esperança. Vejam que no passi com en la primera. No permetem que ningú la boicotegi.

Opina

*

Translate »