18 abril 2019

Catòlics al servei d'una experiència de fe més eclesial, més plural, més laïcal i més ecumènica

Memòria del curs 2011 – 2012

Seguint la nostra línia d’oferir la màxima transparència, tant pel que fa al nombre i tipus d’activitat que portem a terme, com també respecte l’ús que fem del recursos que els socis i les sòcies ens fan confiança, una de les primeres coses que fem, en el moment d’inaugurar aquest nou espai web, és fer públiques aquestes dades, aprovades en la darrera assemblea del 5 d’octubre de 2012.

Des de 2010 Església Plural ha renunciat a demanar subvencions públiques per la greu situació econòmica per la que passa el país i perquè considerem que en aquests moments tots els recursos s’han d’orientar a pal·liar els efectes que la crisi té en els col·lectius més desfavorits. Des d’aquell moment i fins que duri l’actual situació farem en funció dels ingressos derivats de les quotes dels nostres associats i associades i dels donatius particulars que rebem. La generositat i la responsabilitat d’un bon nombre de persones que segueixen el nostre projecte fa possible, que tot i la reducció del pressuposts, puguem mantenir en marxa un raonable nombre d’activitats. Gràcies a tothom.

Durant el mes de setembre o octubre de 2013 es farà l’assemblea de socis i sòcies d’EP on es presentarà la tasca feta durant el curs 2012 – 2013 i el tancament de l’exercici econòmic. Tan bon punt aquestes dades siguin conegudes pels membres de l’assemblea i estiguin aprovades, les farem públiques.

Opina

*

Translate »