20 maig 2019

Catòlics al servei d'una experiència de fe més eclesial, més plural, més laïcal i més ecumènica

Premis Església Plural 2016 – Ja podeu presentar projectes i candidatures

Anunci_Bases_Premis_2016_440x220A partir d’avui i fins el dia 8 de maig de 2016 ja es poden presentar les candidatures al premi Mn. Vidal i Aunós a un trajectòria personal o col·lectiva, i els projectes pel premi d’acció social. Ambdós premis seran lliurats el proper 17 de maig en un acte que es celebrarà al teatre de la parròquia de Sant Medir de Barcelona i que serà anunciat en breu.

Amb aquests premis volem contribuir a destacar la tasca desinteressada que tantes persones i col·lectius porten a terme en favor d’una societat més humana, solidària i justa. Persones i entitats que poques vegades tenen la visibilitat social que caldria, en un entorn mediàtic marcat generalment per les males notícies, per contribuir a generar corrents d’esperança i de complicitat. El seu testimoni pot ajudar a les bones persones que potser no han trobat el seu espai de compromís a animar-se a treballar pel proïsme.

Hi ha moltes persones que fan el be i molts projecte en favor de les més diverses causes socials, i és possible que els que esteu llegint ara això en conegueu més d’un, per això us fem una crida per demanar-vos que ens ajudeu a difondre aquests premis o que animeu als qui estan implicats a presentar la seva candidatura i projectes.

Document per descarregar

Bases dels premis Església Plural 2016

 

Articles relacionats

Opina

*

Translate »