22 maig 2019

Catòlics al servei d'una experiència de fe més eclesial, més plural, més laïcal i més ecumènica

Premis Església Plural. Bases 2017

Ja tenim a punt una nova edició dels Premis Església Plural. Us animem que ens feu arribar els vostres projectes i també les candidatures d’aquelles persones que considereu que mereixen ser reconegudes públicament per la seva trajectòria de treball i compromís en favor de qualsevol causa pastoral, social, humanitària, intel·lectual i/o de testimoniatge a favor dels Drets Humans, especialment els de les minories i dels més febles.

Hi ha moltes persones que dia a dia dediquen la seva vida en favor dels altres i les volem conèixer i reconèixer. El premi Mn Vidal i Aunós a una trajectòria personal o col·lectiva pretén mostrar aquesta riquesa sovint desconeguda.

Descarregueu AQUÍ les bases 2017 dels premis Església Plural i feu-ne difusió.

Articles relacionats

Comentaris

  1. L’Església catòlica, per la seva implantació cultural i territorial, que doni a conèixer als seus fidels la Doctrina Social de l’Església sobre el dret d’autodeterminació i posi els seus locals a disposició del Govern de la Generalitat perquè, arribat el cas d’un greu impediment, el poble de Catalunya pugui votar en aquests espais.

Opina

*

Translate »